Quiz i Göteborg - Nordic Sportsbar

Quiz i Göteborg

Quiz i Göteborg

Vi kan glatt erbjuda en rolig och spännande quizkväll för alla som älskar frågesport med ett härligt pris till det vinnande laget. Varje tisdag kl 19.00 bjuder vi på ett varierat quiz med olika teman och det kostar absolut ingenting att delta.

Vårt quiz är öppet för alla oavsett ålder eller kunskapsnivå. Ni kan delta ensamma eller samla ihop ett helt lag på upp till sex personer för att tävla. Vi erbjuder också en rad goa mat- och dryckesalternativ för att hålla er laddade under hela kvällen.

När kickar vi igång kvällens quiz? ⌚

Våra quiz hålls kl 19.00 varje tisdag och håller på i ungefär en timme, men självklart går det bra att stanna kvar längre om man önskar det.

Vad blir det för tema på kvällens quiz? 📝

På våra quizkvällar kör vi med en härlig mix av frågor – allt för att hålla det spännande och schysst för alla lag som är med. Vi vill ju att alla ska få en chans att briljera, oavsett om du är en nörd inom popkultur, en sport- eller historiefantast. Så, förbered dig på en kul mix som håller alla på tårna!

Är det OK att äta samtidigt som quizet pågår? 🍔

Självklart, det går hur bra som helst och då varje lag brukar få ett eget bord eller bås så att ingen störs av att ni äter samtidigt som quizet pågår.

Hur många kan vara med i samma lag? ✋

Upp till 6 deltagare per lag går bra och är man fler så får man dela upp sig i mindre lag så att det blir rättvist för alla andra deltagare.

Hur bokar man? 📖

Det går att boka , på telefon 031 - 19 19 19 eller via mejl på Info@NordicSportsbar.se.